Search found 115 matches

by jmac
Fri Oct 15, 2010 10:24 am
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Re: Channel Color Problem!

Ok- I misspoke when I said the connector was fine, I meant it was connected well (screwed in tight). The problem was a bad VGA cable. Problem solved. Thanks.
by jmac
Tue Oct 12, 2010 12:02 pm
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Re: Channel Color Problem!

Now I'm thinking it is the monitor or cable. Somehow maybe I'm losing yellow. That might make green go cyan, purple go red, and yellow go white.... which might explain things..?
by jmac
Tue Oct 12, 2010 8:46 am
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Re: Channel Color Problem!

I changed personalities, and all four showed up with just two colors-- cyan and red... Connector is fine. Wondering if I have a bad monitor problem...? I noticed earlier that my blues would go greenish tint sometimes...
by jmac
Tue Oct 12, 2010 8:44 am
Forum: Operational Issues
Topic: 10.8.1 Background Color Erratic
Replies: 5
Views: 668

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Could it be a bad monitor..?
by jmac
Tue Oct 12, 2010 1:14 am
Forum: Operational Issues
Topic: 10.8.1 Background Color Erratic
Replies: 5
Views: 668

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

I guess the current cue color issue is more related to the channel grid color issue... See other related thread... Thanks.
by jmac
Tue Oct 12, 2010 1:11 am
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Re: Channel Color Problem!

Ok, I was just looking in the manual to see if anything might help, and looked back at screen, and colors were suddenly back to normal (including current cue back to usual yellow from white, another problem noticed)... Is this related to 10.8.1? Should I go back to 10.6.6? This is tech week and I ne...
by jmac
Tue Oct 12, 2010 12:47 am
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Re: Channel Color Problem!

Might be related to earlier error which required shutdown. I think I hit Record ### while accidentally still having the cue label editor open...
by jmac
Tue Oct 12, 2010 12:17 am
Forum: Operational Issues
Topic: Channel Color Problem!
Replies: 6
Views: 649

Channel Color Problem!

Programming show in 10.8.1. Just noticed my channel colors are now showing blue for channels going up or down, and red for tracking channels, instead of the usual three colors (Classic US setup). Re-boot and reinstalling software (10.8.1, then 10.6.6 and back to 10.8.1) did not correct issue. Help!!
by jmac
Tue Oct 12, 2010 12:08 am
Forum: Operational Issues
Topic: 10.8.1 Background Color Erratic
Replies: 5
Views: 668

10.8.1 Background Color Erratic

Since uprading to 10.8.1, the background (Q-list area) color behaves erratically. Usually when booting up the color is not there (just black). At random times the color will show up, and then at equally random times revert to black... Also now, the current cue shows up in white, not the usual yellow...
by jmac
Sun Sep 19, 2010 4:35 pm
Forum: Operational Issues
Topic: Playback Sliders Initialization Issue
Replies: 5
Views: 881

Re: Playback Sliders Initialization Issue

No change with 10.8.1. Problem still the same. I didn't see anything in the release notes mentioning that this issue was addressed, though it is a lengthy list, and I may not understand all the lingo.. Thanks.