Search found 115 matches

by barbarab
Wed Feb 02, 2011 9:55 am
Forum: Operational Issues
Topic: bump button issue
Replies: 7
Views: 944

Re: bump button issue

Sure. how i became a pirate_00035.spb It's look 25... if it's engaged when cue 77 links into 78, it won't release. Does it every time. I find it puzzling because it doesn't seem to happen with the other submasters. And I changed Look 25 back to Additive, since changing it to Assertive didn't seem to...
by barbarab
Sat Jan 29, 2011 1:16 pm
Forum: Operational Issues
Topic: bump button issue
Replies: 7
Views: 944

Re: bump button issue

Hi Terry. Thank you very much for the response and the suggestion.
I changed the sub from additive to assertive, ran the cue again with the link, and the same thing happened.

As I understand it, the sub should take precedence even when additive, am I right?
by barbarab
Fri Jan 28, 2011 9:45 pm
Forum: Operational Issues
Topic: bump button issue
Replies: 7
Views: 944

Re: bump button issue

Okay, this just happened AGAIN in a public show.
I'm going to unlink the cue as a work-around. But I shouldn't have to!!

Any reason I am getting no response? Am I not explaining the problem clearly enough?
by barbarab
Fri Jan 28, 2011 9:37 am
Forum: Operational Issues
Topic: bump button issue
Replies: 7
Views: 944

Re: bump button issue

I am able to replicate this each time I run the cue. If the bump button is engaged when the autofollow executes, the channel does not release. Is this a bug? In any case, it's ruining my lightning effect.
Also, if it's relevant, there is an effect written into the linked cue.
by barbarab
Thu Jan 27, 2011 12:04 pm
Forum: Operational Issues
Topic: bump button issue
Replies: 7
Views: 944

bump button issue

Hi, I'm running 10.8.2 on a silver Palette. In our current show there is a lightning effect which I am manually flashing using the bump button on a submaster, in order to match it up with the sound cue. The cue in which this happens has an autofollow into another cue. What I notice is happening is t...
by barbarab
Wed Dec 29, 2010 11:42 am
Forum: Questions
Topic: 10.8.2 effects
Replies: 5
Views: 698

Re: 10.8.2 effects

thanks Mick! that helps. If you record your new cue from a blank slate, or without the cue you just recorded The automagic of cue only will put the zeros in. Killing your effect. in the above case, the zeroes would show on the screen, right? sometimes I don't know or don't remember how the cue was r...
by barbarab
Tue Nov 30, 2010 12:18 am
Forum: Questions
Topic: 10.8.2 effects
Replies: 5
Views: 698

Re: 10.8.2 effects

Nope, no levels recorded in the subsequent cues. The effects just fades out. I used to have to record a Block cue to get it to stop, but now it just stops on its own. What's different?
by barbarab
Sun Nov 28, 2010 1:21 pm
Forum: Questions
Topic: 10.8.2 effects
Replies: 5
Views: 698

10.8.2 effects

I read the release notes for the reworked intensity effects, but I must have missed something. If you want the effect to keep running for several cues, what should you do differently? It used to keep running until you recorded it out. Thank you.
by barbarab
Fri Oct 01, 2010 7:11 pm
Forum: Questions
Topic: copying from cues
Replies: 5
Views: 551

Re: copying from cues

thank you!
by barbarab
Tue Sep 21, 2010 5:42 pm
Forum: Questions
Topic: copying from cues
Replies: 5
Views: 551

Re: copying from cues

OK, so in order to avoid this problem, I should use {COPY} {1thu 4} at cue 6 {enter}?
sorry I was missing my copy button originally and never learned it properly...