Search found 14 matches

by jeremyw
Wed Jul 23, 2008 5:22 am
Forum: Questions
Topic: Fader Lag
Replies: 6
Views: 646

Re: Fader Lag

Hey John, Thats what I had assumed, it was doing that aswell. It was just very weird as for the show he relies alot on 2 of the subs which is how I noticed it. was a very strange thing and I know it can happen on the 300's from time to time and a restart will fix it so im not sure... see if it still...
by jeremyw
Tue Jul 22, 2008 1:13 am
Forum: Questions
Topic: Fader Lag
Replies: 6
Views: 646

Re: Fader Lag

It is 10.3.1, the desk is actually Bytecrafts Demo/Loan model. I dont have it here anymore but was curious as to why it was doing it, if there was no apparent reason it would do it then I thought it may be a fault with the desk?
by jeremyw
Mon Jul 21, 2008 8:46 am
Forum: Questions
Topic: Fader Lag
Replies: 6
Views: 646

Re: Fader Lag

Hi Amber, Desk is running the latest software release, I cant remember the number but was done only a few days ago. I have the virtual subs displayed as there is no room to put tape and write near the bottom row of subs which is very frustrating so I was using the virtual subs to give me an idea of ...
by jeremyw
Mon Jul 21, 2008 12:15 am
Forum: Questions
Topic: Fader Lag
Replies: 6
Views: 646

Fader Lag

Hey... Just a question in regards to the physical faders on the Palette... When I had the sub at physical 50% mark on the desk it was showing 35%, I was able to get the channel to 0% on the screen and visably on the lamp without getting the fader to the bottom... is this a known fault or a glith in ...
by jeremyw
Sun Jul 20, 2008 1:33 am
Forum: Questions
Topic: Inhibit Master
Replies: 3
Views: 466

Re: Inhibit Master

I was using the record button. IE. set up my look in blind mode by adjusting channels that I wanted then typed Look 1 REC * and it asked me if I was sure and I said Yes, then it would record the current outputting cue into the Inhibit even though I was in blind mode!!!! it was very frustrating... Wh...
by jeremyw
Sat Jul 19, 2008 3:11 am
Forum: Operational Issues
Topic: Restart S/W
Replies: 2
Views: 376

Re: Restart S/W

Nah, it was fine it came back online to the position it left and the rig did not flash!
by jeremyw
Fri Jul 18, 2008 10:20 am
Forum: Operational Issues
Topic: Restart S/W
Replies: 2
Views: 376

Restart S/W

Hey, During a show tonight I was flashing some lamps at interval behind the house rag when the desk closed the Palette Software, opened the control Panel and came up with a box the same as the shutdown but instead asked me 'Restart S/W?' I could click yes or no.... I did yes and it basically went to...
by jeremyw
Fri Jul 18, 2008 10:18 am
Forum: Questions
Topic: Inhibit Master
Replies: 3
Views: 466

Inhibit Master

Hey, I had created an Inhibit Master for my FOH fixtures during a ballet to use during Curtain Calls. This was not a problem and the Inhibit worked fine. However, I wanted to add some channels for the Perches, Dress fills etc. so I went into the looks page, set it to blind mode, added the channels I...
by jeremyw
Fri Jul 18, 2008 10:15 am
Forum: Questions
Topic: Q0 / Blackout Issue
Replies: 3
Views: 489

Re: Q0 / Blackout Issue

GOTO 0 Works... however I had another really weird issue which I will post in another thread!
by jeremyw
Wed Jul 16, 2008 8:05 pm
Forum: Questions
Topic: Q0 / Blackout Issue
Replies: 3
Views: 489

Q0 / Blackout Issue

Hi There, Have just uncovered a rather weird problem on the Palette... I recorded Cue 0 as a blackout cue with no channels on in the cue. It was to be used to go back to after running seperate blocks of cues for a ballet. So at the end of a ballet set you would go 'Cue 0 GoTo' to make it black out t...